contact

BELANGRIJK

Alvorens u het contact formulier invult, het volgende.

In verband met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) willen wij u te kennen geven dat uw naam en mailadres alleen gebruikt zullen worden om u te kunnen antwoorden en te voorzien van de gevraagde dienst. Het is aan u welke overige gegevens u achterlaat in het contactformulier en in de verdere mailwisseling. Indien u dit niet wenselijk acht, verlaat u dan deze pagina.

Indien u wel van mijn diensten gebruik wilt maken dan gaat u akkoord met het volgende beleid omtrent uw persoonlijke gegevens. Hetgeen u mij toekomt gebruik ik om uw wens in te willigen. Na het toekomen van uw product, zal alle mailwisseling die nodig was om tot deze dienst tot stand te komen, worden verwijderd. Het enige wat nog van u bekend zal zijn is uw betaling en uw betaalgegevens, e.e.a. noodzakelijk in verband met een wettelijk verplichte boekhouding. De verzonden liedjes en teksten worden gearchiveerd maar zonder enige herleiding naar de aanvrager van het gevraagde product of diens familie en vriendenkring.

Indien u verdergaat op deze pagina met het invullen van het contactformulier, geeft u ook aan kennis genomen te hebben van het hierboven vermelde beleid omtrent uw persoonlijke gegevens.

Els Visser (Maatschap Graffiare)

 

Heeft u nu gelezen wat de kosten zijn en wat de liedjesarchitect wilt weten? Nee? Klik dan nog even hier

Doorgaans krijgt u op werkdagen antwoord binnen 48 uur, duurt het langer? Kijkt u dan even in de vakantie-agenda.

2 thoughts on “contact

  1. liedjeverbouwer

    Dag Pol, een Nederlands tekst op een oorspronkelijk Engels liedje is geen probleem.

  2. Pol

    Hoi,

    Kan je ook een tekst verzinnen op een Engelstalig liedje voor m’n nichtje die gaat trouwen?

    Gr. Pol

Geef een reactie