De liedjesarchitect

Leuk dat je op deze site terecht gekomen bent.

Op deze pagina zal ik me even voorstellen. Mijn naam is Els Visser en ik woon in Noord-Holland. Daar ik graag schrijf en niet al te veel moeite hoef te doen om een aardige tekst te schrijven, heb ik deze dienst als aardigheidje in het leven geroepen. Naast dit ‘aardigheidje’ heb ik een fulltime baan en een druk sociaal leven. Ik ontmoet hier in de regel mensen die binnenkort een feestje hebben en mij enthousiast schrijven over hun dierbaren, waar ze zo graag een leuk lied voor willen. Daar help ik ze graag bij.

Bent u op zoek naar een serieuze tekst voor een andere gelegenheid, kunt u mij op dezelfde wijze benaderen. Ik ben me er terdege van bewust dat het leven niet altijd ‘feest’ is.

Meld je aan via het contactformulier te vinden hierboven in het tabblad contact.

De liedjesarchitect maakt deel uit van de Maatschap Graffiare. Kijk op www.graffiare.nl
Kamer van Koophandel: 34344139,
BTW nr.: 818391030 B 01.

Zaandam muzikanten gezocht

5 thoughts on “De liedjesarchitect

 1. Linda

  Hai Els,

  Ik wil je enorm bedanken voor het geweldige liedje wat je voor het 50-jarige huwelijksjubileum van onze ouders hebt geschreven! Met de tekst die we je hebben gegeven en de mogelijke liedjes waar we het graag op geschreven zouden willen hebben heb je een enorm leuke en grappige tekst gemaakt! We waren blij verrast toen we de tekst al heel snel van je ontvingen en het was heel grappig en gezellig om het van te voren met alle familie leden te oefenen. Enorm knap om binnen een paar dagen met zo’n gevatte tekst te komen die precies de nadruk legt op de juiste punten!
  Enorm bedankt; het was voor mijn ouders daardoor super speciaal geworden!

 2. Wilma

  Hallo Els,

  Ik wil je via deze weg hartelijk bedanken voor het ontzettend leuke bruiloftslied dat je gemaakt hebt. Echt superleuk!

  groetjes,
  Wilma

 3. Alice

  Hallo,
  ik ben met school een liedje aan het veranderen, het moet gaan over de dingen dienwe hebben gedaan, en er moet op gedanst kunnen worden. Het liedje is price tag. Hoe zouden wij hier heg best mee te werk gaan?
  groetjes, Alice, Narjiss, Marjan, Tessa en Noah

 4. demi

  hallo

  ik wou graag een liedje op een engelstalig liedje; het liefst story of my life van one direction.
  een vriendin van mij word gepest en mou ik daarvoor een liedje zingen voor de klas,

  bedankt !!

Geef een reactie